Sağlık-Sen'den anlamlı yardım

Sağlık-Sen

Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından Yüksek İhtisas Hastanesinde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak görev yaparken, kaza sonucu yaşamını yitiren Haşim Ağırman'ın ailesine, 25 bin liralık ferdi kaza sigortası yardımı yapıldı.

POLİÇE AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Memur-Sen`in ve bağlı sendikaların üyelerine sağladığı imkânla ferdi kaza sigortalı olan ve geçtiğimiz ay vefat eden Haşim Ağırman’ın oğlu Emrah Ağırman’a 25.000 TL`lik yardım çeki, Sayın Valimiz Ali Kolat ve Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan tarafından verildi.

TÜM ÜYELER BU HAKTAN YARARLANIYOR

Başkan Akdoğan yaptığı konuşmada;  üyelerinin haklarını koruma ve kollama konusunda hassasiyetle durduklarını ifade ederek, “Sendika olarak tüm üyelerimize ferdi kaza sigortası yaptırıyoruz. Meydana gelen kaza sonucu üyemiz Haşim Ağırman’ı kaybetmiştik. Sendikamız vasıtasıyla ferdi kaza sigortalı olan üyemiz için sigorta şirketinden 25.000 lira tutarında ödeme yaptırmak suretiyle, ailesinin sıkıntılarını bir nebze de olsa gidermeye çalıştık. Bu vesileyle geride bıraktığı ailesine Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” 

GÜZEL BİR ÖRNEK DAVRANIŞ 

Vali Ali Kolat ise, “Sağlık-Sen’in sendikacılığına güzel bir örnek sayılabilecek bir uygulama gereği merhum kardeşimizin ailesine anlaşmalı olan ferdi kaza sigortası kapsamında 25 bin TL’lik bir çek takdim ediyoruz. Ayrıca Sendika yöneticilerine üyelerine verdikleri önem değerden dolayı kutluyorum Kardeşimizin ailesine Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü